Om Bianca Pure Skin

Bianca Pure Skin er en unik verden, hvor vi har samlet en oase af professionelle skønhedsbehandlinger og beautybutik med lækre nicheprodukter og upcomming brands til hende og ham.
Vores koncept er traditionelle ansigts- og kropsbehandlinger med et nordisk islæt. Det betyder, at vi videreudvikler på behandlingerne, så de er tilpasset vores klima.
Vi skræddersyr behandlingerne efter årstiderne og DIT behov. Hos os er du en gæst af huset, en gæst, der skal føle sig velkommen og hygges om.
Gå på opdagelse i menuen og lad dig friste af en unik verden, der konstant er i bevægelse.

Klinikken

Klinikken er en telefonfri zone, sluk din telefon, stress af og nyd din behandling.

Tidsbestilling

Vedrørende tidsbestilling pr. telefon, kan vi være optaget af en behandling. Indtal derfor venligst en kort besked eller læg navn og telefonnummer, så ringer vi tilbage hurtigst muligt. Du kan også bestille tid online under de respektive behandlingsmenuer.

Afbud

Afbud skal ske senest 24 timer før den aftalte tid. Sker dette mindre end 24 timer tillægges et gebyr på 50% af den samlede aftalte behandlingspris. Ved udeblivelse af den aftalte tid betales den fulde pris af den samlede, aftalte pris. Afbud skal ske på tlf. +45 9610 4500. Der kan ikke meldes afbud på mail samt sociale medier.

Betaling

Dankort, Visa Dankort, Visa Electron, Master Card og Maestro.

Gavekort

Hos Bianca Pure Skin tilbyder vi de lækreste gavekort pakket smukt ind. Forær et gavekort på et beløb eller til en af vores mange behandlinger. Vi sender også gavekort direkte til modtageren eller til giveren mod et portogebyr.

Bytning

Inden 14 dage i ubrudt emballage og ubrugt stand. Der tages forbehold for trykfejl samt prisændringer.


- VI GLÆDER OS TIL DIT BESØG -