KOSMETOLOG & KOSMETIKER I HOLSTEBRO

Book en tid hos en kosmetolog hos Bianca Pure Skin i hjertet af Holstebro.

Velkommen til en verden af wellness og velvære.

Vi tilbyder eksklusive hudplejebehandlinger, hvor dine ønsker og dit velbefindende er i fokus.

Du kan vælge mellem et stort udvalg af kosmetiske behandlinger for krop og ansigt. Se dem alle herunder.

Vi fører endvidere flere eksklusive brands inden for hudpleje, som du kan købe i butikken - Karmameju Skincare, Dr. Murad, pHformula og Sensai.

WOMEN MEN
kosmetolog-Holstebro

Kosmetiske behandlinger - Cosmeceuticals

Klinikken tilbyder flere typer kosmetiske behandlinger for ansigt og krop. Alle behandlinger er naturlige, og vi udfører ikke kirurgiske indgreb af nogen art.

Behandlingerne og produkterne har en kosmetisk effekt, der er baseret på farmaceutisk udvikling og forskning.

Mesoterapi: En sublim anti-age, kosmetisk behandling, der går i dybden mod rynker og slap hud. Mesoterapibehandlingen er desuden velegnet, hvis du døjer med akne. Læs mere om behandlingen her.

Dr. Murad ansigtsbehandling: En dybderensende ansigtsbehandling, der bl.a. behandler irriteret hud, rynker, hyperpigmentering og akne. Læs mere om behandlingen her.

Lift 6 Ansigtsløft: Et naturligt ansigtsløft gennem mekanisk dybdegående bindevævsmassage, der giver synlige resultater. Læs mere om ansigtsbehandlingen her.

Hårfjerning og voks

En kosmetolog og kosmetiker er også specialiseret i hårfjerning og voksbehandlinger. Du kan bl.a. booke tid til voks af bikinilinje, ben, balder og ryg, og vi tilbyder også Brasiliansk voksbehandling.

Læs mere om hårfjerning og voksbehandlinger her.

Brudemakeup og dag- og aftenmakeup

Du kan også booke en smuk og professionel brudemakeup, ligesom vi lægger makeup til fester, events og bare til de dage, hvor du har lyst til at stråle ekstra meget.

Læs mere om vores udvalg af makeup-behandlinger her.

Luksus skønhedsplejeprodukter fra Karmameju, Murad, pHformula og Sensai

I skønhedsklinikken i Holstebro finder du et stort udvalg af bogle af de mest eksklusive brands inden for skønhedspleje. Vi fører både Karmameju Skincare, Dr. Murad, pHformula og Sensai.

Læs mere om de forskellige skønhedsplejeprodukter her.

Forskel på kosmetolog og kosmetiker

Indehaver af Bianca Pure Skin i Holstebro, Bianca Ståhl, er uddannet kosmetiker, og kan derfor også kalde sig kosmetolog.

Kosmetikeruddannelsen er en statsanerkendt uddannelse, hvor kosmetologuddannelsen er privatejet. En kosmetiker er derfor uddannet efter fastsatte standarder, og har inden endt uddannelse både været igennem et forløb på en statanerkendt teknisk skole og fået praktisk erfaring med en Mester på en skønhedsklinik. Derfor er det tilladt for en kosmetiker at bruge titlen kosmetolog - hvorimod en kosmetolog ikke må bruge titlen kosmetiker. Læs mere om kosmetikeruddannelsen her.