NYHED
Karmameju Sun

Gå solen sikkert i møde indhyllet i en smuk duftstemning med 100% naturlige dufte - særligt sammensat for at indfange essensen af Sydens sol og sommer.

Vi anvender det fysiske, mineralske solfilter titaniumdioxid, som er lavet af naturligt udvundne mineraler. Vores tilgang til naturlig hudpleje gør de mineralske filtre til det eneste rigtige valg af solfilter i Karmameju SUN.

Karmamejus solserie består af bæredygtige, økologiske og koralvenlige ingredienser, der yder langt mere end blot UV-beskyttelse – SUN er luksuriøs solpleje og hudpleje i én og samme tube. Ren, naturlig og effektiv solbeskyttelse til hele familien.

Priser fra 139,-

Beauty

Angel Lys

Nu tilbyder vi den afslappende og beroligende Angel Lys behandling hos Bianca Pure Skin. Ansigtbehandlingen øger produktionen af collagen, elastin og hyaluron på naturlig vis, og ved regelmæssig anvendelse reduceres rynker, huden bliver synligt fastere, og hele hudens tilstand forbedres. Acne, eksem, rosacea har også meget glæde af lysets varme stråler.

Læg dig i Angel Lys, nyd behandlingen og se hvilke flotte resultater lyset giver for dig.

I hele maj kan du booke 12 x Angel Lys behandlinger til kun 1500,- (værdi 2637,-) 

Læs meget mere om behandlingen her, og book direkte online:
Beauty Angel Lys

Nyhed

Online gavekort

Nu tilbyder vi også online gavekort!

Det giver dig mulighed for at bestille dit personlige gavekort direkte her på siden og printe hjemme hos dig selv - eller sende videre til en du ønsker at fejre eller bare en du holder af, og vil sende en kærlig hilsen til.

Bestil gavekort nu