Indkøbskurv

Din kurv er tom

Fortsæt shopping

Japansk lifting med Gua Sha & Cupping

Få en sundere hud - Smukkere og glattere hud - Bedre helbred  

Find ro og balance 

Japansk lifting med gua sha og cupping er en ikke-kirurgisk naturlig ansigtsløft.  Denne behandling udføres af Bianca Ståhl som er uddannet ved Mette Brandt i Lifting gua sha som er en meget anerkendt behandler og underviser indenfor denne unikke genre af lifting metoder. Behandlingen er til dig der gerne vil opnå et løft af huden i ansigtet og på halsen på en 100 % naturlig måde uden brug af botox og restylane. Metoden er yderst effektiv og der arbejdes med ansigtszoneterapi, lymfe drænage og akupressur. Japansk lifting behandler ikke kun ansigtet, men hele kroppen da kredsløb, nervesystemet, hormon systemet og de indre organer påvirkes af akupressuren og ansigts zonerne. Behandlingen kræver gentagelser for at opnå og eller vedligeholde et godt og tilfredsstillende resultat.

Der arbejdes kraftigt med bindevævet hvor særlige ansigtsløftningsteknikker anvendes og gua sha og cupping teknikker understøtter den manuelle massage.

Gua sha ,cupping og japansk lifting teknikker giver hver især et resultat, men kobler man disse tre sammen i en behandling ser vi resultater der ikke er set før. Det er ikke kun ansigtet der bearbejdes, men også organer og meridianbaner påvirkes, så når du som klient får en behandling mærker du også en forskel, ligesom du kender det fra zoneterapien. Reaktionerne er mange og her er de mest almindelige veltilpashed, træthed, let svimmel, sløj, men du kan også føle dig energifyldt. Du kan have forskellige reaktioner fra gang til gang da stress, sygdom og følelser kan påvirke kroppen. 

Hvordan føles en behandling ? Det kan svinge meget men hvis der er ubalancer kan det godt gøre en smule ondt og enkelte får lidt ubehag i forbindelse med dette. Heldigvis mindskes dette fra gang til gang i takt med at behandlingen har sin virkning, som regel er det en super behagelig og afstressende oplevelse.

Bivirkninger - afhængighed

Hvordan foregår behandlingen ? 

Behandlingen består af 5 trin

Gua sha / Cupping / Akupressur / Ansigtszoneterapi / japansk lifting

- Ansigt samt hals behandles med gua sha sten af rosa kvarts, dette er en " skrabe " teknik der øger blodgennemstrømningen, mindsker linjer og rynker ( også de dybe ) behandler mørke rande og poser under øjnene.

- Efter gua sha kommer cupping delen som laver en lymfe drænage og udskillelse af affaldsstoffer ved hjælp af små sugekopper. Bindevævet løftes og huden iltes. 

- Akupressur på meridianbanerne, disse punkter arbejder sig ned igennem kroppen.

- Ansigtszoneterapi der arbejder på organzonerne. Hele kroppen påvirkes. Her arbejder man på at bringe organerne i balance og samtidig udskilles der affaldsstoffer.

- Japansk lifting, her går man dybt ned og arbejder i musklerne og bindevævet. Musklerne strammes op og afspændes samtidig. Over tid og ved gentagne behandlinger glattes huden ud og giver et mere naturligt løft end botox gør. Vi plejer at kalde denne del for ansigtsgymnastikken.

- Der sluttes af med med kølige Rosa kvarts sten som er helt igennem afslappende og super skønt efter at huden har fået en del varme af al den gymnastik.

Absolut en behandling der SKAL prøves og mærkes på egen krop

Jeg anbefaler at man tager en kur på 6 behandlinger med 1 uge til 10 dages mellemrum 

Kurforløb koster 4500,- 

Behandlingstiden er ca. 55 min.

Pris 795,-

Tillæg til Japansk lifting: Beauty Angel Lys 249,-

book online