Gratis fragt ved køb over 499 kr. | Hurtig levering

Indkøbskurv

Din kurv er tom

Fortsæt shopping

Online booking

Bestil tid til en behandling ved at klikke på linket 'Online booking' herunder, hvorefter du bliver guidet gennem din bestilling. God fornøjelse!

Book tid online

 

Gavekort, Tilgodebevis og Varekøb

Har du fået gavekort eller har et tilgodebevis til Bianca Pure Skin, MÅ DENNE IKKE bookes online ved Bianca Ståhl, som behandler. Book istedet på tlf.: +45 9610 4500.

HUSK at der er 1 år på indløsning af gavekort både på beløb og behandling.

Varer der er købt i butikken kan desværre ikke byttes til kontanter, dog tilbydes der et tilgodebevis som kan anvendes til produkter indenfor 1 år. 

Da vi fra den 8. Marts 2021 ikke tilbyder at du kan kan købe gavekort i en periode til behandlinger eller produkter betyder det ikke at du ikke kan forære en lækker oplevelse hos Bianca pure skin, det bliver bare på en anden måde.

Vi tilbyder at pakke den oplevelse du gerne vil forære eller det beløb du tænker vedkommende skal have ind sammen med en lille lækker ting og selvfølgelig i vores eksklusive indpakning.

På beviset skriver du blot det beløb eller den behandling vedkommende skal have og du mobilpayer/ eller vedlægger kontanter til modtageren.

Pris 15,-