Gratis fragt ved køb over 499 kr. | Hurtig levering

Indkøbskurv

Din kurv er tom

Fortsæt shopping

Om os

Hos Bianca Pure Skin møder du en unik verden af selvforkælelse, hvor jeg har samlet en oase af professionelle skønhedsbehandlinger og en beauty-butik med lækre nicheprodukter og upcomming brands indefor skønhedspleje. Samtidig har vi en livsstilsbutik med lækker keramik og tøj med noget på hjertet.

Jeg elsker mit fag indenfor skønhedsbranchen, som hele tiden udvikler sig.
Gennem de seneste 25 år har jeg lært de bedste teknikker og høstet mange erfaringer som kosmetiker. Hos mig er du i trygge og kompetente hænder.

I 25 år har jeg arbejdet med massage på krop og i ansigtet. Jeg arbejder intuitivt, som giver dig den ro, effekt og balance, du fortjener.

Vi bestræber sig på at give dig den bedste oplevelse hos os. Vores massager og teknikker kan variere fra behandler til behandler alt efter uddannelse og kurser der er taget. Vi er hele tiden i udvikling og løbende på kurser så vi er opdateret på nye teknikker inden for skønhedspleje.

Hos Bianca pure skin tilbyder vi ansigtsbehandlinger , kropsmassage, makeup, voksbehandlinger, farvning af vipper og bryn, Hotstone massager, wellness behandlinger. 

Velkommen hos Bianca Pure Skin til selvforkælelse i smukke og lækre omgivelser.